Runar Husby

Født 31. januar 1981, Drammen
Død 30. oktober 2018, Hurum

Om Runar

Min kjære lillebror sovnet stille inn etter nesten ett års sykdom. Han fikk diagnosen hjernekreft i november i fjor. Glioblastom nivå 4 er den mest aggressive og alvorlige form for hjernekreft. Det har vært ett år som har spilt på hele følelsesregisteret for familien, og ikke minst for Runar. Vi har ledd, vi har grått, vi har vært takknemlige, vi har rast. Ikke minst har vi lært hva som bor i mennesker, og hvilken drivkraft som finnes i oss når det stormer som verst. Vi har fått se det norske helsevesen fra innsiden, både som pasient og pårørende. Vi har fått oppleve omsorg og varme fra mennesker vi ikke kjenner. Som Runar så fint sa, sykepleiere er engler i hvitt.

På vegne av Runar og meg vil jeg med varme rette en stor takk til Bråset bo og omsorgsenter avd. A4 og til Filtvet Helsetun boenheten for fantastisk omsorg og pleie.

Vi har delt det meste det siste året Runar. Det har vært fine stunder og tunge stunder. Det har vært vondt å se hvor svekket du etterhvert ble, og at du stadig måtte flytte dine egne grenser. Samtidig har vi fått et nært og godt forhold. Jeg sitter igjen med mange gode minner om fine stunder med latter, tull og små turer hit og dit. Jeg kommer til å savne ditt lure smil og blå ertende, varme blikk. Ikke minst kommer jeg til å savne å høre deg si: "glad i deg, storesøstera mi. Kjør forsiktig. Send en melding når du kommer hjem"

glad i deg, lillebror. Sov godt!❤

Minneord

Minneord Skriv noen ord til minne..


Se alle hilsener Skriv et minneord

Informasjon om seremonien

Adresse til begravelsesseremonien
Filtvet kirke,Filtvetveien 3,3480,Filtvet

Bestill blomster

Bestill blomster til seremonien eller til familien til minne om Runar

Bestill blomster

Tenn et lys

Torill K Nilsen
10-11-2018 

Skriv inn teksten du ser i bildet under skjemaet.
Tekst i bildet
OppdaterNy kode
   Hør koden

Vis alle tente lys

Følg Runars minneside